Emblema „Puck” se naşte greu

Teatrul de Păpuşi „Puck” din Cluj-Napoca a prelungit, până la 30 septembrie, concursul de desene pentru noua emblemă a instituţiei.

„Elevii şi studenţii sunt aşteptaţi să-l găsească pe Puck. Concursul pentru noua emblemă a Teatrului Puck s-a suprapus cu vacanţa de vară a elevilor şi studenţilor, iar din partea lor propunerile pentru noua formă grafică n-au fost până acum la nivelul la care ne-am aşteptat. Pentru că teatrul nostru se adresează în primul rând copiilor şi tinerilor, am decis să prelungim perioada de depunere a propunerilor pentru concurs până pe 30 septembrie, ca să implicam în acest demers cât mai mulţi elevi şi studenţi care au idei şi care se pricep la desen”, spune directorul Teatrului de Păpuşi „Puck”, Emanuel Petran.

Regulamentul şi detaliile concursului sunt postate pe www.teatrulpuck.ro. Câştigătorul concursului va obţine un premiu în valoare de 1.000 de lei, iar următorii clasaţi vor primi premii în obiecte şi abonamente la spectacolele teatrului.

Cele mai bune lucrări vor fi prezentate într-o expoziţie organizată cu ocazia Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi.

Puck este celebrul personaj din „Visul unei nopţi de vară”, de William Shakespeare.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu