Viceprimarul Clujului, Dan Tarcea, în izolare la domiciliu după ce soția lui a fost testată pozitiv cu coronavirus. Edilul nu este infectat cu COVID-19

Viceprimarul Clujului, Dan Tarcea / Foto: Dan Bodea

Dan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, este în izolare la domiciliu, după ce soția sa a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Testele efectuate pe viceprimar și pe fetița lor au fost negative. Cu toate acestea, Dan Tarcea a decis să rămână în izolare acasă.

Sunt în autoizolare la domiciliu de sâmbătă. Testul meu și al fetitei a ieșit negativ, iar al soției pozitiv. Lucrez de acasă, nu este nicio problemă. Voi repeta testul în funcție de cum vor decide specialiștii. Anchetă epidemiologică la primărie nu s-a făcut pentru că nu este cazul.”, a declarat marți seară, pentru Transilvania Reporter, viceprimarul Clujului.

Potrivit acestuia, medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca i-au făcut soţiei sale o evaluare medicală şi au considerat că nu se impune să urmeze vreun tratament sau să fie internată, astfel că şi ea este acasă.

„Avem circuite separate, este izolată, nu ne întâlnim”, a spus viceprimarul pentru Mediafax.

Soția viceprimarului, Ligia Tarcea, este avocat și deține un cabinet de avocatură în centrul Clujului, în apropierea Tribunalului.

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu