Donald Trump a fost testat pozitiv pentru SARS CoV-2

Foto: Jabin Botsford/The Washington Post via Getty Images

Președintele Trump a confirmat vineri dimineață că a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, aruncând conducerea națiunii în incertitudine și escaladând criza provocată de o pandemie care a ucis deja peste 207.000 de americani și a devastat economia, arată New York Times.

Prima doamnă, Melania Trump a fost şi ea testată pozitiv.

Medicul președintelui a spus că domnul Trump este „bine” fără să spună dacă are simptome. El a adăugat că președintele va rămâne izolat în Casa Albă pentru moment.

„Președintele și prima doamnă sunt amândoi bine în acest moment și intenționează să rămână acasă în Casa Albă în timpul convalescenței lor”, a spus medicul, Sean P. Conley, citat de publicaţia americană. „Mă aștept ca președintele să își îndeplinească sarcinile fără întrerupere în timp ce își revine și vă voi ține la curent cu orice evoluție viitoare”, a adăugat el.

Alți asistenți ai președintelui au spus că preşedintele nu prezintă simptome. Ei au observat joi că vocea preşedintelui e răguşită, ceea ce nu părea anormal având în vedere numărul de mitinguri de campanie la care a participat în ultima vreme.

Distribuie:

Postaţi un comentariu