Consiliul Județean Cluj a închis muzeele din subordine și a restricționat accesul în sediul instituției

Conducerea Consiliului Județean Cluj a decis luarea unor măsuri pentru prevenirea răspândirii COVID-19. Astfel, dispozițiile emise de președintele Alin Tișe prevăd ca în perioada 13-31.03.2020, programul de lucru al personalului instituției este decalat de la ora 7.00, 8.00 și respectiv 09.00. De asemenea, pentru aceeași perioadă au fost restricționate activitățile culturale, artistice, științifice, sportive, religioase și de divertisment la care participă peste 100 de persoane, în spațiile închise de la Cluj Arena, precum și activitatea cu public de la Centrul Național de Informare și pentru Promovare Turistică.

Măsuri similare au fost luate și în ceea ce privește activitatea programată la: Filarmonica de Stat ”Transilvania”, Teatrul de Păpuși ”Puck”, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, Biblioteca Județeană ”Octavian Goga”, Școala Populară de Arte ”Tudor Jarda”, Revista ”Tribuna”, Revista Muvelodes,

De asemenea, a fost sistată activitatea cu publicul a muzeelor din subordinea CJ Cluj: Muzeul ”Octavian Goga”, Muzeul Etnografic al Transilvaniei și Muzeul de Artă.

Accesul publicului în incinta CJ Cluj se va va face doar la registratura instituției, într-un spațiu care asigură condiții corespunzătoare de prevenire și reducere a riscului de răspândire a viruslui COVID-19. Registratura va avea următorul program: Lu-Jo 08.30-16.00, Vi 08.30-13.00.

Cetățenii sunt rugați să folosească modalitățile de transmitere online a documentelor sau a oricăror solicitări adresate instituției.

”Încurajăm publicul larg, ca în perioada următoare, să transmită solicitările adresate instituției pe e-mailurile oficiale care sunt afișate pe site-ul www.cjcluj.ro.”, se arată în informarea CJ Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu