Titularizare 2013: 51 de candidați pe un post la Religie/UPDATE: prezența pentru județul Cluj

Foto: Arhivă

La examenul de titularizare din județul Cluj sunt așteptați să participe puțin peste 1.300 de candidați, acesta fiind numărul de profesori care și-au susținut proba practică, validându-și mai apoi fișa de înscriere.

La Cluj sunt scoase la concurs peste 1.500 de posturi dintre care 98 titularizabile.

Cea mai mare concurență înregistrată este la Religie Ortodoxă unde concurează 51 de candidați pe un post titularizabil, clasamentul fiind completat de Istorie și Limba și Literatura Română unde sunt 42, respectiv 33, 33 candidați pe post. Cea mai slabă concurență este la Educație Fizică și Sport unde sunt 18, 8 candidați pe un post.

Examenul de titularizare a început în decursul acestei dimineți, la ora 10.00 și va avea o durată de patru ore, finalizându-se la ora 14.00.

UPDATE

Dintre cei peste 1.300 de candidați așteptați, s-au prezentat un număr de 1278 de profesori. Dintre aceștia 41 s-au retras în timpul probei, iar unul a fost eliminat pentru tentativă de fraudă. Profesorul în cauză susținea proba la Educație Fizică și Sport.

Inspectoratul Școlar Județean transmite că rezultatele vor fi afișate pe 5 august, iar rezultatele finale pe data de 8 august, după contestații.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu