Suspecţii în cazul jafului de la benzinăria din Floreşti au fost arestaţi

Benzinăria Agip din Florești, locul jafului/ Foto: Facebook

Doi bărbaţi care se sustrăgeau cercetărilor în cazul tâlhăriei comise la benzinăria din comuna Floreşti din luna iulie a acestui an şi pe numele cărora erau emise mandate de arestare preventivă în lipsă au fost depistaţi de poliţiştii clujeni, a anunţat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj, într-un comunicat de presă.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări privind 3 suspecţi care, în 25 iulie a.c., ar fi sustras sumele de bani rezultate din încasări dintr-o benzinărie situată pe DN 1 E 60 la ieşirea din comuna Floreşti înspre comuna Gilău, cu această ocazie fiind ameninţat personalul aflat în serviciu”, informează reprezentanţii IPJ Cluj.

Tot din informaţiile deţinute de poliţişti reiese faptul că unul dintre suspecţi îndeplinea serviciul de pază la benzinărie şi era de serviciu în momentul comiterii faptei.

Totodată, cu ocazia cercetărilor efectuate de către poliţişti a fost găsit pistolul folosit de suspecţi, acesta fiind destinat aruncării de substanţe iritant lacrimogene.

Toţi cei trei suspecţi au fost arestaţi pentru o perioadă de 29 zile, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu