Rețea wi-fi gratuită și camere de supraveghere în parcurile din Turda şi Câmpia Turzii

Cristian Octavian Matei, director general al Companiei de Apă Arieș Turda

Compania de Apă Arieş anunţă că va instala în locurile publice şi parcurile din Turda şi Câmpia Turzii echipamente care oferă acces la internet prin sistem wi-fi.
Fiecare utilizator va putea beneficia de două ore de internet gratuit.
Compania va monta camere video de supraveghere în locurile de joacă din zone precum: Parcul Tineretului din zona centrală a municipiului, Parcul Teilor din zona străzii Tineretului sau parcul din zona cunoscută popular sub denumirea “La trei mocani”.
În plus, supravegherea video urmează a fi extinsă şi în zona pietonală centrală a municipiului Turda, zonele fiind monitorizate de Poliţia Locală pentru a preveni abuzurile.

”Acest proiect se îndreaptă spre comunitatea deservită de Compania de Apă ARIEȘ, spre tineret și spre copii. Așa cum întreaga mea activitate este pentru și în slujba cetățeanului și acest proiect s-a născut din aceleași considerente. Prin această acțiune ne-am propus să ajutăm cetățenii să se bucure mai mult de activitățile recreative din timpul liber, având acces gratuit la internet în locurile publice și beneficiind de un mediu mai sigur prin supravegherea video. Cu siguranță și în viitor vom contribui la dezvoltarea arealului în care ne desfășurăm activitatea prin mai multe proiecte de acest gen. Acesta se adresează tuturor vârstelor – pentru copii și tineret prin accesul la rețeaua wi-fi, pentru părinți și bunici prin siguranța oferită de monitorizarea locurilor de joacă. Nu în ultimul rând, investiția Companiei de Apă vine și în ajutorul administrației publice, prin faptul că va contribui la diminuarea cazurilor de vandalizare a locurilor publice de joacă. ”, a declarat Cristian Octavian Matei, director general al Companiei de Apă Arieș Turda.

Proiectul va demara în Turda luni, 11 august 2014, de la ora 10, 00, urmând a fi implementat și la Câmpia Turzii.

Distribuie:

Postaţi un comentariu