Pregătiri pentru Ziua Morţilor. Cimitirul Municipal, deschis până la ora 21.00

Au inceput pregatirile pentru Ziua Mortilor

Până pe 31 octombrie, Cimitirul Municipal este deschis zilnic între orele 8.00 – 21.00. La biroul de evidenţă situat la intrarea în cimitir orădenii pot primi unelte de lucru de la sape şi greble până la lopeţi şi mături. Acestea se eliberează pe bază de buletin.Totodată, în această perioadă accesul auto în cimitirul municipal va fi permis în schimbul unei taxe de 5 lei.

De Ziua Morţilor, cimitirul va fi deschis între orele 8 – 22, iar accesul auto va fi interzis, cu excepţia autovehiculelor care transportă persoane cu handicap locomotor sau cu mobilitate. Parcarea se va face fără a deranja accesul pietonilor şi traficul auto. Administraţia Cimitirului Municipal Rulikowski nu va desfăşura activităţi de concesionări sau reconcesionări de locuri de veci.

OTL a anunţat că, în zilele de 30, 31 octombrie, 1 noiembrie,  va suplimenta parcul circulant pentru a facilita deplasarea călătorilor la Cimitirul Municipal. Se vor executa curse rapide pe relaţia P-ţa Unirii – Cimitirul Municipal – P-ţa Unirii între orele 09.00 – 14.00, cu posibilitatea de a fi modificat acest interval în funcţie de fluxul de călători, în zilele de miercuri 30 şi joi 31 Octombrie 2013, iar vineri, 01 Noiembrie 2013, între orele 09.00 – 19.00.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu