Maratonul culorilor și al vârstelor revine la Cluj. Încep înscrierile la The Color Run Romania

Foto: Dan Bodea

Organizatorii The Color Run Romania au anunțat deschiderea înscrierilor pentru primele două evenimente ale anului care vor avea loc la București în 25 aprilie, în Piața Constituției și la Cluj, în 13 iunie, în Piața Unirii. Anul trecut, cursa a reunit peste 1500 de clujeni, de toate vârstele. Mai multe detalii despre înscrieri puteți afla accesând site-ul www.thecolorrun.ro.  Potrivit site-ului oficial al evenimentului, taxa de participare până în data de 15 februarie este de 70 de lei, ulterior crescând la 80, respectiv 90 de lei.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Astfel, potrivit paginii oficiale de Facebook a evenimentului, înscrierile vor începe în data de 4 februarie.

The Color Run™ – cunoscuta și drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursă euforică în culori, care celebrează sănătatea, bucuria și originalitatea. Axată mai puțin pe timpii de alergare și mai mult pe distracție, The Color Run™ este o cursă necronometrată de 5 kilometri, în cadrul căreia mii de participanți sunt vopsiți din cap până-n picioare în diverse culori, la finalul fiecărui kilometru parcurs. Distracția continuă și după  încheierea cursei, cu un festival unde se folosește din nou pudră colorată. The Color Run™ a luat amploare odată cu lansarea sa, in ianuarie 2012 si a crescut pana la peste 300 de evenimente si 4 milioane de participanți, in 50 de tari, in 2014.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

În 2014 evenimentul a ajuns și în Romania, 10.000 de participanți din toata țara luând parte la cele 4 evenimente (2 în București, Cluj-Napoca și Mamaia).

În 2015 concursul revine cu un nou concept intitulat The Color Run Shine Tour în cadrul căruia pudra va fi nu doar colorată, ci și sclipitoare.

Postaţi un comentariu