Liber la cumpărături! Au început reducerile

Perioada reducerilor a venit iar clujenii au acum ocazia să achiziționeze produsele pe care și le doresc la prețuri mult mai mici.

1 august -15 octombrie este una dintre cele mai importante ale anului, în care comercianții pot alege să vândă produsele pe care le aveau cu prețuri foarte mici, uneori fiind reduse chiar și 90 de procente din prețurile inițiale.

Peste tot în mall-urile Clujului există acum „avertismente” multicolore care afișează mult așteptatele cuvinte „sales” sau „promoții”. Curioșii s-au grăbit și pe culoarele mall-urilor vedem oameni încărcați cu plase de cumpărături.

„Am cumpărat ceva, am găsit ce căutam, perioada reducerilor este întotdeauna bine-venită”, a spus Marius Lăpușan un cumpărător în vârsta de 25 de ani

Chiar dacă unele magazine afișează reduceri de peste 70%, produsele nu vin cu prețuri convenabile. Unele prețuri, deși reduse, rămân mari pentru buzunarele cumpărătorilor, așa că la ieșirea din magazine, unii sunt fericiți și alții rămân cu mâinile goale.

„Sunt fericită că am găsit ce am căutat, am achiziționat două produse. Văd din păcate că deși sunt reduse, la unele produse sunt scumpe. Eu  sunt mulțumită că am găsit produsele la un preț convenabil”, spune  pentru transilvaniareporter.ro, Aurica Daniel, o pensionară în vârstă de 62 de ani

Comerciații trebuie să respecte anumite reguli atunci când aleg să-și vândă produsele, astfel ei trebuie să se exprime clar în afișarea prețurilor pentru a informa corect clienții incluzând toate taxele (cum ar fi TVA). De asemenea ei trebuie să vândă produsul cu un preț mai mic decât cel dinainte de perioada de reduceri, pentru a putea afișa promoția.

 

[stextbox id=”custom” caption=”Cele mai mari reduceri”]

Haine și încălțăminte:

15 ianuarie – 15 aprilie – reducerile de toamnă-iarnă ale sezonului trecut

1 august – 15 octombrie – reducerile de primăvară-vară ale sezonului trecut

Electonice și electrocasice

„Vinerea Neagră”- 29 octombrie

Săptămânile dinaintea Paștelui sau Crăciunului

[/stextbox]

Mai jos puteți vedea o galerie foto realizată într-unul din mall-urile Clujului

[nggallery id=49]

Distribuie:

Postaţi un comentariu