Începe „Colours of Cluj”! Programul complet

Foto arhivă: Dan Bodea

Prima ediție a Festivalului „Colours of Cluj” are startul joi, 1 august cu o proiecție interactivă, un spectacol pirotehnic şi cel mai recent film al lui Horaţiu Mălăele „Funeralii fericite”.

Activitățiile din cadrul festivalului vor avea patru zile de desfășurare, timp în care Clujul se va „colora”, conform unui comunicat de presă al „Colours of Cluj”.

Vineri, 2 august clujenii pasionați de actorie vor avea posibilitatea să participe la sesiunea de casting și atelierul de actorie de film „Vreau să joc în film”, susţinute de regizorul Tudor Giurgiu, eveniment ce reprezintă și o preselecție pentru TIFF Studio.

Sâmbătă, Clujul își ascunde comorile pe care doritorii vor avea ocazia să le caute, fiind organizați în 15 echipe de câte două persoane. Locurile mai puțin cunoscute, dar familiare vor putea fi decoperite cu ajutorul indicilor colorate, câștigătorii primind abonamente TIFF și multe alte premii.

De asemenea, în fiecare zi a festivalului vor fi activități dedicate copiilor și nu numai. Proiecțile de filme, petrecerile, piesele de teatru, „noaptea albă” la Grădina Botanică, dar și celelalte activități au scopul să dezmorțească Clujul.

„Ne-am propus să însufleţim oraşul în mijlocul verii, prin acţiuni gândite să aducă împreună comunitatea locală. Colours of Cluj este un festival organizat de clujeni, împreună cu clujenii şi pentru clujeni. Intrarea este liberă, iar festivalul se desfăşoară în spaţiul public, pe care dorim să-l readucem aproape de oameni şi să-l punem cât mai bine în valoare”, a declarat Andreea Iacob, directorul artistic al festivalului.

Programul festivalului:

Program Colours of Cluj from Cluj Life
Distribuie:

Postaţi un comentariu