Drifturi caritabile în parcarea unui mall din Oradea

Drifturi in scop caritabil

Drift-uri, expoziţie de maşini  modificate, şi multe alte surprize. Toate acestea vor avea loc, în weekend, în parcarea unui mall din Oradea. Evenimentul este unul caritabil şi îşi propune să adune cât mai multe donaţii, fie în bani, fie în obiecte, pentru Asociaţia Handicapaţilor Psihic Bihor.

Drift For Life este un eveniment social caritabil ce are ca  scop principal ajutorarea unei asociaţii, non profit din Oradea, Asociaţia Handicapaţilor Psihic Bihor. Această asociaţie întâmpină dificultăţi financiare, dificultăţi care îngreunează funcţionarea şi dezvolatarea activităţilor desfăşurate în cadrul Centrului de Zi din cadrul asociaţiei.

Este un eveniment social caritabil cu strângere de fonduri, fonduri atât materiale  cât şi financiare, ce vor ajuta la bunul mers al Centrului de Zi din cadrul Asociaţiei Handicapaţilor Psihici Bihor şi de a ajuta cazurile sociale pe care acesta le monitorizează.

Evenimentul se va desfăşura pe durata a două zile, sâmbătă şi duminică, în incinta parcării Era Park Oradea şi va cuprinde expoziţie automodele de tip show and shine, maşini modificate interior/exterior de tip expoziţie, şi expoziţie de maşini cu vanzare. Nu vor lipsi demonstraţiile cu maşini modificate, de tip drift (derapaj controlat) şi drift taxi realizat de către Alexandru Daniel Ciulean şi invitaţii lui.

Totodată, va avea loc o expoziţie cu maşini 4×4 pregătite pentru offroad de Asociatia Descoperă România 4×4, un concurs de îndemânare nivel amatori i profesionişti (etapa 1) organizat şi albitrat de VSS Racing Timisoara. Dj Cipri va oferi ambientul perfect pentru acest eveniment

Taxa de participare pentru maşinile modificate ce participă la concursul show and shine este de 50 de lei, iar pentru concursul de îndemânare (drift) pentru amatori şi profesionişti taxa este de 100 de lei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu