Continuă procesul de modernizare a serviciilor de salvare

48 de ambulanţe noi, în valoare de peste 3 milioane de euro, au fost predate serviciilor de salvare din mai multe judeţe, sâmbătă, la Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc în prezenţa secretarului de stat din MAI (Ministerul Afacerilor şi Internelor), Raed Arafat, a ministrul Sănătăţii, Nicolae Banicioiu şi a ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea.

Cele 48 de ambulanţe noi sunt dotate la cele mai moderne standarde. Aceasta este al doilea eveniment de acest gen, precedentul având loc în urmă cu o lună şi jumătate, când tot la Cluj, au fost predate cheila a 37 de ambulanţe. „Este continuarea procesului de modernizare a serviciilor de salvare din ţară. Aceste maşini sunt în conformitate cu cererile care ne-au fost trimise de serviciile de ambulanta, iar până la sfârşitul acestui an, din fondurile alocate de Guvern, vom dota serviciile de ambulanţă cu alte 50 de maşini de teren şi, deasemenea cu câteva maşini de multiple victime”, a declarat secretarul de stat din MAI, doctorul Raed Arafat.

Acesta a precizat că era o urgență reînoirea parcului auto al serviciilor de ambulanță din întreaga țară, deoarece mașinile achiyiționate în 2007 au ajuns la un nivel ridicat de uzură.

Distribuie:

Postaţi un comentariu