Combinatul Social Câmpia Turzii – obiectiv nerealizat

Şeful AJOFM Cluj, Daniel Don

Proiectul pentru realizarea unui Combinat Social Câmpia Turzii stagenază, sau mai bine zis despre întreprinderea propriu-zisă care urma să asigure peste 380 de locruri de muncă nu se mai știe nimic. În realizarea acestui obiectiv nu mai crede niciunul dintre cei care sperau un loc de muncă la această nouă întreprindere.

PNL Câmpia Turzii spune că lipsa de comunicare venită din partea AJOFM Cluj îi duce pe cei disponibilizați de la Mechel Câmpia Turzii către șomaj deși se aflau în căutarea unui loc de muncă și sperau să fie angajați ai propriei firme.

„Până acum, singurele activităţi care s-au desfăşurat au fost testările aptitudinilor a aproximativ 500 de persoane şi începerea, din luna august, a derulării unor cursuri de recalificare. Despre cea mai importantă secţiune a proiectului, şi anume întreprinderea socială, nu există nici o informaţie oficială din partea iniţiatorilor cu privire la stadiul de realizare a acesteia. Cele mai serioase semne de întrebare ale persoanelor din grupul ţintă sunt legate de relaţia lor cu proiectul, în condiţiile în care, treptat, o să le înceteze plata indemnizaţiei de şomaj”, se arată în scrisoarea deschisă.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu