Antrenorul Romeo Gozner vorbeşte la 11even Oradea despre perspectivele noii generaţii

Romeo Gozner

Profesor şi antrenor la ASC Gold Dragon, Romeo Gozner se declară mulţumit de performanţele profesionale şi îşi doreşte pe viitor să pună bazele unei Academii de Arte Marţiale Chinezeşti şi un Centru de Sănătate având la bază Medicina Tradiţională Chineză.

În luna februarie 2013, Asociaţia ” Gold Dragon” s-a întors de la campionatele naționale de wushu cu 6 medalii de aur, 4 de argint şi 5 de bronz.

Cele mai bune momente pe plan personal au fost întemeierea familiei şi bucuria de a avea doi copii sănătoşi, iar pe plan profesional, rezultatele de la Campionatele Mondiale din China 2012 și Europene 2013. În luarea deciziilor, Romeo se bazează pe credinţă şi pe experienţă.

Sfatul său pentru cei care se confruntă cu diferite probleme în viaţă este: ”Să nu renunţe sub nici o formă dacă sunt convinşi de adevărul şi cauza pentru care luptă…! Am convingerea că atunci când cauza pentru care lupţi este dreaptă Bunul Dumnezeu nu-ţi va lăsa nerăsplătită stăruinţa!”

La evenimentul 11even Oradea, care va avea loc pe data de 18 octombrie 2013, Romeo Gozner va ţine un discurs pe tema „Noi generaţii, alte perspective !”.

Distribuie:

Postaţi un comentariu