Cele mai tari perle de la BAC 2015

BAC-ul s-a terminat, începe admiterea la facultăți

Rata de promovare la examenul de bacalaureat 2015 este de 66, 41% înainte de contestaţii. La nivel naţional s-au înregistrat 63 de medii de 10, cele mai multe în Timiş. Promovabilitatea la examenul de bacalaureat în judeţul Cluj este de 82, 18%, mai mare decât cea înregistrată anul trecut, când a fost 73, 91%. Singura absolventă din judeţul Cluj care a obţinut media 10 la bacalaureat se numeşte Ana Gheorghe Milea, a absolvit Colegiul Naţional „Emil Racoviţa” şi vrea să urmeze  Universitatea de Medicină şi Farmacie din Cluj. În judeţul Cluj au fost înregistrate următoarele licee cu promovabilitate 100%: Colegiul Naţional „Emil Racoviţă”, Liceul Teologic Unitarian „Zsigmond Janos”, Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai” și Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu”.

Cele mai tari perle de la BAC 2015

Pentru unii, examenul de bacalaureat a fost doar un motiv pentru a-şi arăta neştiinţa şi prostia. Iată câteva perle, care în mod sigur vă aduc zâmbetul pe buze:

„Ruxandra era foarte îndrăgostită de muzician îi voia banii, de fapt asta se întâmpla şi pe vremea aia cu banii. Femeile voiau statut. Profa ne-a zis că perioada asta interbelică a fost cea mai şmecheră dintre toate, femeile aşteptau, iar bărbaţii munceau, dar dădeau dovadă de bărbăţie”

„Pe mine sportul nu mă ajută deoarece după o noapte de băută cu băieţii în cartier nu mai am timp să fac şi sport. La educaţie fizică proful ne-a spus că şi relaţiile intime intră în sport deci şi ăsta e un sport”

„În concluzie toţi ăştia bogătaşii fac sport, deoarece au bani să meargă pe la tot felul de săli şi saloane”

„Romanul Povestea lui Harap alb a apărut în revista Literatorul în anul 1840 la Iaşi chiar în Dacia literară a lui Kogălniceanu”

„Scenele reprezentative din romanul Moromeţii sunt: Ca să se mire proștii şi s-au mirat atunci când au văzut că nu mai au arborele în curte şi alta e când le frige băieţilor o bătaie ca-n zona de nord a ţării”

„Ela era o curvă, deoarece s-a combinat cu unul la Odobeşti, iar Ştefan un frustrat psihopat că suferea, dar ce nu mai erau femei în lumea asta?”

„Ion o violează pe Ana pe după sobă, în timp ce tatso sforăia. O lasă borțoasă şi face un plod apoi ăsta inteligent din fire îi ia pământurile, şmecher băiat”

„Eu fac sport deoarece mama îmi dă 1500 de lei lună să merg la una dintre cele mai de lux săli din cartier. Acolo nu prea facem sport stăm pe la o bere, fumam ceva şi plecăm în club”

„Liviu Rebreanu este cel mai de seamă poet al regiunii Moldova, a scris în perioada paşoptiştilor alături de Sadoveanu şi de Bacovia”

„Romanul Plumb a lui Rebreanu este o artă poetică, deoarece prezintă drama unui ţăran într-un cavou”

„Romanul Ion a apărut în anul 1990 alături de poezii precum Luceafărul sau Gorunul.

„Eu n-am niciun prieten scriitor, deci în viaţa mea scriitorii n-au niciun rol”

„Relaţia dintre personajele „Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război” este tristă pentru că bărbatul plecă la luptă şi trebuia să trăiască o ultimă partidă de amor”

„Aglae era cea mai rea babă din tot universul. Şi îşi urmărea doar interesul”

„Otilia reuşea să-i vrăjească pe toţi cu farmecele ei, pentru că arăta super bine”

„Harap Alb este cel mai şmecher fiu al împăratului”

Distribuie:

Postaţi un comentariu