Zboruri directe de la Cluj spre Liverpool din octombrie

Wizz Air anunță lansarea unei noi destinații de city break, Liverpool, în Marea Britanie, disponibilă din Cluj-Napoca, Bucureşti și Iași.

Din Cluj, cursele vor începe din 29 octombrie 2018, iar pasagerii Wizz vor avea la dispoziție două zboruri săptămânale, lunea şi vinerea, compania fiind prima care aduce această rută la Cluj. De asemenea, noua destinație anunțată este al patrulea oraș englezesc disponibil cu plecare de pe aeroportul din Cluj. Biletele se află deja în vânzare și pot fi rezervate, cu preţuri începând de la 109 lei, tarif pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse.

Zborurile sunt operate cu aeronave Airbus A320, cu 180 de locuri, și Airbus A321, cu 230 de locuri.

Liverpool este unul dintre cele mai populare orașe din Marea Britanie, port la Marea Irlandei, recunoscut în special pentru performanțele echipelor de fotbal, FC Liverpool și FC Everton, și a faptului că acolo s-a format legendara trupă The Beatles. Cu o istorie de peste 700 de ani, Liverpool are o moștenire culturală considerabilă și găzduiește, printre altele, cea mai mare catedrală anglicană din Marea Britanie și prima bibliotecă publică.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est ce asigură conexiunea între 142 de destinaţii din 44 de ţări.

Distribuie:

Postaţi un comentariu