„Vreau să joc în film” – casting cu Tudor Giurgiu

Prima grupă de participanți la casting/Foto: Laura Goarnă

În cadrul celei de-a doua zile a festivalului „Colours of Cluj”, regizorul Tudor Giurgiu ține un atelier de actorie intitulat „Vreau să joc în film”. Atelierul are și scopul de preselecție în care se caută actori pentru TIFF Studio.

TIFF Studio este un workshop de actorie de film care va fi susţinut de regizor în perioada octombrie-noiembrie la Casa TIFF.

Evenimentul organizat la Casa TIFF are o durată de șase ore, „elevii” fiind organizați pe grupe. Sunt așteptați participanți de toate vârstele, iar experiența nu este un criteriu.

Până acum prima zi de festival a depășit așteptările, la evenimente participând foarte mulți spectatori.

„Deși este doar prima ediție, suntem mulțumiți de rezultatele din prima zi, festivalul fiind realizat pentru a umple această perioadă moartă și pentru a aduce culoare în oraș”, a declarat pentru transilvaniareporter.ro Cristian Hordilă, director al „Colours of Cluj”.

Distribuie:

Nu există Comentarii

 1. cristi says:

  salut ma numesc cristi si mias dori foarte mult sa joc antrun film de actiune comedie orce gen de film dar din pacate nu am nicio pregatire ca actor dar mias dori sa joc intrun film daca ma puteti ajuta contactatima la nr de tel 0730448713 si mai am si cateva idei pentru un film de actiune

 2. andreear says:

  Si eu as dori sa joc intr-un film. 0773639656

 3. alyn says:

  Si eu imi doresc de cand eram mic sa joc in filme…am 17 ani…as fi tare fericit daca as incepe si eu o cariera de actor…nr 0720265400

 4. denisa says:

  Sunatima la numarul 0753705875

 5. denisa says:

  Ma numesc denisa si am 10 ani

 6. Bună ziua
  Mă numesc Amăricai Constantin și am 19 ani
  Îmi doresc de când eram copil să am un rol într-un film
  Și chiar aș fi pregătit să îmi încep o carieră de actor
  0747528739 sper să se îndeplinească dorința asta
  Ar fi ceva deosebit pentru mine
  Vă mulțumesc

  • Andreea says:

   Buna! Sunt Andreea, si am 13 ani. Mi-aș dori din toată inima mea de copil sa joc într-un film sau o reclama. Aici este numarul meu de telefon 0784926048. Va rog sa va uitati la acest comentariu si sa va spuneti parerea despre mine.

 7. Victoria says:

  Salut ma numesc Victoria am 14 ani si as dori foarte mult sa joc intrun film insa nustiu ce pasi sa urmez 07

Postaţi un comentariu