Un clujean, nemulţumit de sensul giratoriu de la intersecţia Câmpului-Mehedinţi. Răspuns fulger al Primăriei

Un clujean reclamă pe site-ul domnuleprimar.ro amplasarea sensul giratoriu la intersecţia străzilor Câmpului şi Mehedinţi.

“Domnule primar vă rugăm să interveniţi şi să luaţi cât mai repede măsuri pentru desfiinţarea sensului giratoriu din intersecţia străzii Câmpului cu strada Mehedinţi. Principalul motiv este că acest sens este aproape imposibil de traversat de autobuzele Ratuc şi dimineaţa este aproape tot timpul blocat. De când a început şcoala nu se mai poate ieşi de pe strada Câmpului, iar coloana de maşini pe Câmpului e mai mare de un km dimineaţa. Precizez că riveranii străzii Câmpului nu mai au altă alternativă de ieşire şi în felul ăsta trebuie să aştepte să iasă toată strada Mehedinţi cu toate că de pe strada Mehedinţi se mai poate ieşi prin mai multe locuri”, spune clujeanul Florin Cherecheş.

Surprinzătoare este rapiditatea cu care acesta a primit răspuns la numai câteva ore de la postarea sa. “Vă prezentăm pe scurt situaţia anterioară realizării sensului giratoriu:  autovehicule parcate ilegal în intersecţia strada Mehedinţi cu strada Câmpului au determinat imposibilitatea ieşirii în siguranţă a autovehiculelor de pe strada Mehedinţi în strada Câmpului; nici o semnalizare rutieră nu s-a respectat în ceea ce priveşte interdicţia opririi; spaţiul relativ generos în intersecţie a determinat membrii comisiei de specialitate să considere că un sens giratoriu poate îmbunătăţi circulaţia în zonă în special pentru traficul defavorizat de pe str. Mehedinţi; sensul giratoriu creat, sau mai bine zis punctul de întoarcere, cu elemente mobile, a fost pe parcurs modificat ca şi poziţie şi diametru sau a fost modificat de persoane „bine intenţionate”. Vă informăm că avem în vedere propunerea dvs., se va reveni în comisia de circulaţie cu prezentarea situaţiei actuale şi dacă e cazul se va desfiinţa sensul giratoriu”, se arată în răspunsul foarte prompt postat de Serviciul Siguranţa Circulaţiei Urbane din primărie.

În acest moment 103 sesizări postate de clujeni numai în luna septembrie pe domnule primar.ro nu au primit încă răspuns. Aceasta în condiţiile în care totuşi zilnic se postează câteva zeci de răspunsuri de către diferite servicii şi direcţii ale primăriei, numărul răspunsurilor postate în septembrie ridicându-se la 311 . În 2013 au fost depuse 2326 de sesizări de la clujeni pe domnuleprimar.ro, cea mai veche la care nu s-a răspuns în acest an datează din 10 ianuarie.

.

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu