UBB mai deschide un cămin pe perioada vacanței de vară

Consiliul Studenților din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca a anunțat că în urma negocierilor purtate cu conducerea universității,  Căminul Economica 1 va rămâne deschis pe durata vacanței de vară pentru cazarea studenților UBB, împreună cu Căminul 6 din Complexul studențesc Hașdeu.

Citiți și: UBB a revenit la sentimente mai bune: va deschide cel puțin un cămin pentru cazarea studenților pe vară

Prioritățile de cazare rămân aceleași: studenții doctoranzi, cei care efectuează stagii de practică,  studenții membri ai unor echipe de cercetare (în proiectele Universității sau ale centrelor acesteia),  studenții membri ai echipelor de proiecte,  studenții care vor desfășura internshipuri pe perioada verii, precum și studenții proveniți din centre de plasament și orfanii de ambii părinți.

În limita locurilor disponibile în urma soluționării cererilor celor din categoriile de mai sus, orice student al universității poate beneficia de cazare pe durata verii.

Cererile (împreună cu documentele justificative – adeverință de la facultate pentru practică, cercetare, proiecte, respectiv de la firma unde se desfășoară internshipul) se depun până în data de 29 iunie 2015 la administrația căminului unde este cazat studentul sau la Serviciul Social pentru cei care în momentul depunerii cererii nu sunt cazați în cămin.

Pe perioada verii există posibilitatea ca studenții să fie nevoiți să se mute la un moment dat din căminul în care au fost repartizați într-un alt cămin pentru a putea efectua lucrările de reparații. Aceștia vor fi anunțați din timp de acest fapt și se angajează prin contractul de cazare să se conformeze cu solicitările din partea universității.

Citiți și: Studenții sunt hotărâți. „Vom campa în Hașdeu, vom ieși în stradă! Suntem dispuși să facem orice dacă nu se rezolvă problema căminelor pe perioada verii!”

Distribuie:

Postaţi un comentariu