Turneul caritabil Tennis Cup Părinți Clujeni susține numărul de urgențe medicale pentru copii, PEDITEL 1791

Serviciul PEDITEL 1791 este un serviciu dedicat părinților ce au nevoie de un sfat medical profesionist pentru sănătatea copiilor lor. Call centrul pediatric PEDITEL 1791este apelabil prin formarea numărului scurt 1791, un număr cu tarif standard, fără suprataxă, la care răspunde non stop un medic pediatru sau cu pregătire în medicină de urgență. Serviciul este o premieră în România, inițiat și implementat de Fundația Părinți din România, la Spitalul de Copii Cluj.

A șasea ediție a turneului de tenis caritabil din Cluj-Napoca – Tennis Cup Părinți Clujeni va avea loc mâine, 27 septembrie 2015, de la ora 10:00, la Winners Tennis Club situate în Parcul Rozelor. Turneul se adresează și iubitorilor de tenis care nu sunt părinți, însă își doresc să se implice în comunitatea clujeană.

Scopul evenimentului caritabil  proiectului este, pe lângă promovcarea sportului, implicarea în comunitate a oamenilor, în calitate de participanți, sponsori, susținători, prin donații către proiectul Zâmbet de Copil. Copilăria NU e la Spital. PEDITEL 1791 Cluj- Urgente medicale copii.  2015/2016.

Evenimentul se adresează: copiilor cu vârsta între 4 și 18 ani (Tenis 10, Tenis 10 – 12, 12 – 14, 14 – 16, 16 – 18),   adulților (nivel 5/începător – 9/performanță), și părinților jucători de tenis (dublu părinte-copil).

Taxa de participare la turneu este de 50 lei/jucător/categorie și reprezintă o donație în proiectul caritabil Urgente medicale copii. PEDITEL 1791 Cluj 2015/2016.

La această competiție are dreptul să participe orice copil și adult.

[stextbox id=”custom”]

Tennis Cup Părinți Clujeni, Ediția VI, 27 septembrie 2015 este organizat astfel:

  • Categoria Tenis 10
  • Categoria Copii 10-16 ani
  • Categoria adulți, nivel 5 – 9
  • Categoria dublu mamă-fiică/fiu, tată-fiică/fiu.

[/stextbox]

Turneul este organizat de Fundația Părinți din România, filiala Părinți Clujeni.

Misiunea Părinți din România, filiala Părinți Clujeni este aceea de a coagula și cataliza interesele tuturor părinților din România, interese legate de o viață mai bună pentru copiii și familiile lor. Astfel, fundația va funcționa ca suport pentru reprezentarea acestor interese și va ține cont de specificul zonal al manifestării lor și al soluțiilor propuse.

Distribuie:

Postaţi un comentariu