Trei străzi din Cluj rămân joi fără gaz

Furnizorul de gaz E.ON Gaz Distribuţie anunţă că a finalizat lucrările de investiţii pe străzile Câmpeni şi Fericirii din municipiul Cluj-Napoca.

Lucrările fac parte din proiectul prin care se vor înlocui conducte şi branşamente, în lungime de aproximativ 4, 5 kilometri, cu conducte şi branşamente noi din polietilenă, pe străzile Deva, Dragalina, Stefan Roth, Fericirii, Câmpeni, Copernicus, Galileo Galilei, Mamaia şi George Coşbuc din Cluj Napoca. Investiţia depăşeşte 3 milioane lei şi asigură îmbunătăţirea parametrilor de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatorii din zonă.

“Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, în cursul zilei de joi, 7 noiembrie, începând cu ora 09.00, pe următoarele străzi: I.L. Caragiale, Fericirii şi Câmpeni. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.00.Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, se arată în comunicatul de presă al companiei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu