Tinerii clujeni se implică. Înscrieri record pentru programul de voluntari al Jazz in the Park

Jazz in the Park, festivalul care aduce muzica bună în parcurile Clujului, se pregătește intens pentru cea de-a treia ediție, care se va desfășura în perioada 29 iunie – 5 iulie. Înscrierile pentru voluntari s-au încheiat cu un record: 360 de tineri din Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Timișoara și București vor să se implice în organizarea evenimentului.

„Anul trecut am avut o echipă de o sută de voluntari și o serie întreagă de experiențe frumoase pentru ei, astfel că majoritatea s-au înscris și pentru această ediție. Cele mai dorite departamente sunt Chill in the Park, Comunicare și PR și Guest. Ne bucură să vedem că există deja spiritul Jazz in the Park, iar clujenii și în special tinerii apreciază festivalul nostru și vor să facă parte din el”, a declarat Alin Vaida, directorul festivalului.

Cel mai atractiv festival după tinerii clujeni (după TIFF)

De la începutul lunii iunie, asociația Fapte, organizatorul Jazz in the Park, este certificată în „The Duke of Edinburgh’s International Award”, liderul mondial al programelor de dezvoltare personală pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani. De altfel, popularitatea festivalului i-a adus și nominalizarea drept al doilea cel mai atractiv festival pentru tinerii clujeni (după TIFF), în cadrul proiectului „Clujul are atitudine – Tinerii la putere în 2015!” organizat în luna aprilie de Asociația Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj.

Florin Niculescu și Bogdan Vaida la Opera Maghiară, 20 de concerte în aer liber

În timp ce organizatorii selectează voluntarii Jazz in the Park 2015, muzicienii se pregătesc de întâlnirea cu publicul festivalului.

Unul dintre cei mai buni violoniști de jazz manouche (gypsy jazz) din lume, Florin Niculescu și invitații săi vor concerta în 2 iulie la Opera Maghiară din Cluj. Accesul se realizează pe bază de bilet (preț unic: 50 de lei), iar biletele se pot achiziționa de la Casa de bilete a Operei Maghiare, Agenția Teatrului Național și Casa de Bilete din Iulius Mall și online de pe biletmaster.ro. Cel de-al doilea concert cu acces pe bază de bilet (preț unic: 20 de lei) va fi susținut de pianistul Bogdan Vaida în 30 iunie, tot la Opera Maghiară.

Vor mai cânta la Jazz in the Park 2015, pe scene în aer liber și cu acces gratuit: N.O.H.A, Zoe Rahman Trio, Balako, Tango with Lions, Hilde Louise Asbjørnsen, Barabás Lőrinc Quartet, Sebastian Spanache Trio, Jazzybirds, Lucia, EYOT, Blazzaj, Exit Oz, Koszika and The Hot Shots, Tiptil, Mice on the Run, Jazú, The Rank & Fashion și Nuages Quartet. Cea de-a treia ediție a festivalului se va desfășura în perioada 29 iunie – 5 iulie în mai multe zone din oraș, centrul fiind, ca și la edițiile anterioare, Parcul Central.

Distribuie:

Postaţi un comentariu