Scandalul Boema: proprietarii spun că nu intenționează să oprească activitatea terasei

Grădina de Vară „Boema”, în timpul lucrărilor de renovare/ Foto: Facebook

UPDATE: Unul dintre noii proprietari ai terasei Boema a declarat pentru transilvanireporter.ro că decizia Judecătoriei va fi contestată, iar grădina de vară nu va fi închisă. „Nu intenționăm să închidem, deoarece avem semnături de la toți ceilalți vecini că sunt de acord cu funcționarea și vom contesta decizia instanței”, a declarat Bogdan Gheorghiu, asociat la firma care deține grădina de vară. În același timp, Silvia Pleșa, unul dintre vecinii care au făcut reclamație, nu a dorit să stea de vorbă cu presa, motivând că nu are timp.

„Nu poate un om să decidă soarta grădinii. Noi nu am făcut decât să o repunem în funcțiune. Culmea e că acum câțiva ani toată lumea credea că nu va mai fi vreodată ceea ce a fost «Grădina de vară Boema» și acum avem probleme cu un singur om care crede că avem muzica prea tare, ceea ce nu e adevărat”, a subliniat Gheorghiu

Judecătoria Cluj a decis marți închiderea temporară a activităţii la Grădina de Vară Boema, informează site-ul oradecluj.ro. Hotărârea a fost luată ca urmare a unei plângeri depuse de vecini, deranjați de zgomotul produs în incinta localului public.

Potrivit aceleiași surse, Simion Mureșan, proprietarul terasei a declarat că terasa funcţionează cu acte în regulă şi că zgomotul reclamat a fost produs de concertele organizate în timpul Photo Romania Festival, organizat în luna mai.

PR managerul festivalului de fotografie, Radu Neag, a declarat pentru transilvaniareporter.ro că, pe parcursul concertelor de la Boema, a existat un singur incident, când poliția locală i-a amendat pe organizatori pentru că recitalul nu se terminase până la ora 22.00. „Aceasta a fost chiar la început, fiindcă nu am știut de existența restricțiilor și o vecină a făcut reclamație. S-a plătit amenda și apoi am respectat programul impus de poliția locală, respectiv până la ora 22.00. Mai rămâneau oameni și după această oră, dar la povești, nu se mai asculta muzică tare”, a completat Radu Neag.

Grădina de Vară Boema, unul dintre localurile celebre ale Clujului, a fost recent redeschisă în urma unei investiții de mai multe milioane de euro.

Grădina „Boema”  funcționează bine-mersi/Foto: Laura Goarnă

Grădina „Boema” funcționează bine-mersi/Foto: Laura Goarnă

Distribuie:

Postaţi un comentariu