Proiectarea pentru modernizarea străzii Făget costă 70.000 de lei

Proiectarea modernizării străzii Făget din Cluj-Napoca va fi realizată de firma SC NV Construct SRL din Cluj pentru suma de 70.000 de lei, plus TVA care a fost selectată la procedura de achiziţie directă la care a participat şi firma SC Edox Proiectare din Floreşti.

Lucrarea de proiectare va costa astfel municipalitatea cu 30.000 de lei mai puţin decât fusese estimat. Proiectarea va include: realizarea studiilor de teren (topografice, geotehnice, hidrologice, întocmirea studiilor de fezabilitate/documentatiilor de avizare a lucrărilor de intervenţii, întocmirea proiectelor tehnice şi a caietelor de sarcini, întocmirea documentaţiei tehnice pentru autorizarea executării lucrărilor de construcţii, întocmire documentaţiilor pentru obţinerea avizelor şi obţinerea acestora.

Strada Făget măsoara 3, 6 kilometri, iar drumul modernizat va avea două benzi, trotuare şi pistă de biciclete. Porţiunea care va fi refăcută este cuprinsă între Calea Turzii şi intersecţia cu drumul administrat de Consiliul Judeţean.

Distribuie:

Postaţi un comentariu