Startup Weekend. Ideile de afaceri devin realitate în doar 54 de ore

Cea de-a patra ediție Startup Weekend Cluj își va deschide porțile pentru cele mai ingenioase idei de afaceri în weekendul 24–26 Aprilie 2015.

Evenimentul se adresează persoanelor tehnice (inginerie, programare, design UI şi UX) şi non‐ tehnice (business, marketing, juridic, comunicare). Pe parcursul a 54 de ore participanții sunt ajutați să dezvolte produse și servicii software sub îndrumarea continuă a mentorilor recunoscuți la nivel național și internațional.

Mentorii care vor fi prezenți la eveniment și vor împărtăși din experiența și cunoștințele lor sunt: Margherita Kramer (Business Developer la AIT Austrian), Yann Girard (antreprenor, autor și speaker), Simon Ostbaum (CEO la Yopesso), David Trayford (CEO at Wow Media și Fondator la TheHub.hu), Salim Virani (Fondator Leancamp și Partener Founder Centric), Mark Tuttle (Cofondator și CEO la Cryptografx Security Solutions), Robbert Visser (Co-Fondator și Partener la SquareOne Startups), Bogdan Herea (CEO și fondator PITECH+PLUS), Emil Tamas (Cofondator la Moqups).

Premii

Pentru a susține competiția activă, sponsorii evenimentului vor oferi premii interesante precum: Apple Watch, MacBook Air, spațiu de lucru sau accesul în cadrul programelor dedicate dezvoltării startupurilor și bilete gratuite către conferințe și evenimente de profil: Pionners Festival.

Startup Weekend și UP global sunt mișcări educaționale organizate la nivel mondial cu peste 1.500 de evenimente, care oferă participanților un mediu de dezvoltare și optimizare a calităților antreprenoriale. Până în prezent acest tip de evenimente au fost organizate în peste 700 de orașe la nivel global.

Cluj-Napoca este unul dintre orașele cu cei mai mulți antreprenori din România, având la activ peste 45 startup-uri lansate către piețele internaționale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu