Spații verzi și un perete „viu” în noul sediul al companiei clujene de software Yonder

Foto: Dan Bodea

Compania Yonder a marcat astăzi, 6 mai 2015, inaugurarea oficială a noului său sediu din clădirea The Office. Pentru prima oară, după aproape 22 de ani de la înființare, întreaga echipă de la Cluj se regăsește într-un singur spațiu.

1IMG_4604

Foto: Dan Bodea

1IMG_4622

Foto: Dan Bodea

Sediul Yonder din Cluj pune accent pe combinația între spațiile deschise (menite să susțină creativitatea și să faciliteze comunicarea între echipe) și spațiile personale (create pentru muncă individuală și relaxare). Proiectat pentru a fi diferit de combinația de oțel și sticlă specifică birourilor, sediul Yonder include zone verzi, dar și un „perete viu” pe care fiecare angajat își poate lăsa amprenta, materializată printr-un obiect care să vorbească despre el și pasiunile personale.

1IMG_4590 Panorama

Peretele „viu” este însuflețit de obiecte personale ale angajaților și care reprezintă pasiunile acestora / Foto: Dan Bodea

1IMG_4620

În cadrul companiei există un adevărat campionat de Ping Pong / Foto: Dan Bodea

„Este momentul unei noi experiențe, într-un sediu nou pe care ni-l dorim catalizator de energie și inspirație. Când o echipă împarte un singur spațiu, prieteniile se leagă mai ușor la o cană de cafea în lunch room, iar inspirația apare din combinarea diverselor puncte de vedere. Ca să nu mai vorbim de spiritul competitiv care se dezvoltă prin concursurile de tenis de masă sau fusball.

1IMG_4661

Foto: Dan Bodea

1IMG_4654

Foto: Dan Bodea

1IMG_4649

Foto: Dan Bodea

1IMG_4597

Foto: Dan Bodea

Au trecut peste 20 de ani de când ne-am început activitatea, am trecut prin patru clădiri și pentru prima dată în istorie cred că suntem la același nivel, în aceeași locație. În momentul de față rulăm peste 50 de proiecte. Ne bucurăm și de un lucru care este mai puțin vizibil. Ceea ce s-a schimbat cel mai mult nu este modul în care arată firma, ci modul în acre lucrăm cu clienții. Dacă acum 20 de ani clientul ne spunea cum să facem, ce să facem, până când să facem, în timp, partea de inovație s-a mutat în Yonder. Suntem conectați cu clienții la nivel de business. Ceea ce înseamnă că folosim tehnologia pentru a rezolva probleme de business. Pentru mine este cel mai important lucru că nu mai suntem executanți, ci suntem o firmă de oameni care inovează, care gândesc împreună cu clienții”, a declarat Gabriel Jurj, Operations Director Yonder.

Yonder are în prezent 260 de angajați în România, dintre care 200 în centrul de dezvoltare de la Cluj, iar 60 la Iași.

1IMG_4624

Yonder este o companie furnizoare de servicii software care lucrează în parteneriat cu alți dezvoltatori, oferind consultanță în inovație și gestionând proiecte complexe. Deservește companii de produse software din Europa de Vest de la sediile sale din România (Cluj-Napoca și Iași) și din Olanda. Yonder face parte din Total Specific Solutions Group (TSS).

Distribuie:

Postaţi un comentariu