Sezon de dezbateri publice la primărie

Primăria municipiului Cluj-Napoca organizează în această perioadă mai multe dezbateri publice. Astfel, vineri, 17 ianuarie 2014, ora 12, în Sala de Sticlă a Primăriei lva avea loc dezbaterea publică cu privire la proiectul de buget pe anul 2014. “Pentru ca acest proiect să obţină o formă finală care să satisfacă cerinţele tuturor părţilor implicate, vă asigurăm că toate sugestiile primite vor fi luate în considerare” se arată în comunicatul instituţiei.

Pe de altă parte şi Strategia grupului de antreprenoariat din cadrul planificării strategice a Primăriei Cluj-Napoca pentru dezvoltarea municipiului Cluj-Napoca intră în dezbatare joi, 16.01.2014, începând cu ora 11, tot în Sala de Sticlă a municipiului Cluj-Napoca. Invitația este lansată publicului din municipiul Cluj-Napoca spre a se discuta pe tema subiectului de antreprenoriat, încadrat în strategia de dezvoltare a orașului Cluj-Napoca pentru perioada 2014-2020.

Primaria municipiului Cluj-Napoca a initiat totodată şi procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică şi transparenţa decizională, pe prevederile unui Regulament privind regimul finanţărilor nerambursabile din bugetul local al municipiului Cluj-Napoca, pentru activităţile nonprofit de interes local din sfera serviciilor sociale.

Etapa consultării publice are loc în perioada 13 ianuarie – 24 ianuarie 2014.

Distribuie:

Postaţi un comentariu