Seminarul gratuit „Îmbunătățește-ți astăzi Natural Vederea” le-a pus gând rău ochelariilor. Locurile sunt limitate

Seminarul gratuit „Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea“ va avea loc în Cluj Napoca, astăzi, 5 mai, la Hotel Opera Plaza (Strada G-ral Traian Moșoiu, Nr. 10-12). Seminarul durează 2 ore, de la ora 18.30 până la 20.30, iar intrarea este gratuită.

Evenimentul este susținut de Flavius Țurcanu, cel care ține  acest seminar gratuit despre îmbunătățirea vederii în mod natural de peste un an de zile în majoritatea oraşelor din ţară.

Flavius Țurcanu este autorul site-ului www.RenuntalaOchelari.ro, un site care are ca scop să îi ajute pe cei cu probleme de vedere să își îmbunătățească și să își vindece vederea în mod natural.

Flavius Țurcanu  are cinci ani de experiență în acest domeniu şi doreşte să ajute cât mai mulţi oameni să își îmbunătățească vederea în mod natural. Prima persoană pe care a vindecat-o a fost chiar el acum 5 ani când a reușit să renunțe la ochelari și să își recapete vederea clară.
În cadrul evenimentului se va discuta de ce se poate îmbunătăți natural vederea, cum se poate stopa definitiv creşterea dioptriilor, modalităţi prin care vă puteţi relaxa rapid ochii, obiceiuri pentru îmbunătăţirea imediată a vederii, cum să eliminaţi instant tensiunea şi oboseala oculară, dar şi câteva secrete uitate pentru a accelera îmbunătăţirea vederii.

Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe pagina http://renuntalaochelari.ro/seminar alegându-se orașul Cluj Napoca.

Acest eveniment este dedicat  atât celor care poartă ochelari de vedere, lentile de contact, cât și persoanelor cu vederea clară sau care au dureri oculare când lucrează la calculator.

Citiți și: Flavius Țurcanu ne învață cum ne putem îmbunătăți vederea în mod natural

Distribuie:

Postaţi un comentariu