Șefa Direcției de Pază acuzată de vicepreședintele Oleleu că a încercat să îi dea mită

Vicepreședintele Consiliului Județean Cuj, Ioan Oleleu a acuzat-o pe șefa Direcției de Pază a instituției că a încercat să îl mituiască pentru a rămâne în funcție. Afirmațiile au fost făcute în ședința de Consiliu Județean, în care aleșii au discutat despre reorganizarea acestei direcții care presupunea și desființarea postului de director.

”Practic aici forțați legea și desființați un post pe care doamna Adriana Sabou l-a câștigat în instanță”, a u sărit nemuilțumiți consilierii PDL în ședință.

”Doamna Sabou este deja reintegrată în funcția de director. Iat postul, alături de altele vor fi într-adevăr desființate prin acest proiect”, a precizat secretarul județului, Simona Gaci.

Discuțiile s-au aprins însă și mai tare la următorul proiect care prevedea încetarea manadatului de administrator la societatea de pază și protecție.  ”Directorul pe care voi l-ți tolerat, a reieșit în urma auditului făcut, că a gestionat cu onor o grămadă de probleme. Contractele de muncă nu erau înreghistrate,  orele suplimentare nu erau recompensate în nici un fel,  deși munca era realizată 100% angajații nu își luau salariile integral, erau considerați ielgal în delegație când realizau activități pentru alte societăți, de exemplu existau contracte ilegale cu Scutul negru. Și îmi asum public această declarație,  directorul de aici a fost singurul director care și-ia trimis înaintașii să îmi ceară un singur lucru: domnule vicepreședinte câți bani vă trebuie ca să rămân în această funcție”, a spus Ioan Oleleu.

În replică consilierul PDL Rareș Rusu, i-a spus că în cazul acesta trebuia să sesizeze organele în drept. ”De ce nu ați mers în acest caz la organele abilitate să rezolve astfel de situații?”, a ăîntrebat Rusu. ”Încă nu a trecut termenul legal în care pot face aceasta”, a reălicat Oleleu.

Proiectele ce vizau reorganizarea societății de pază și protecție au trecut de votul majorității consilierilor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu