Scriitorul Gabriel Bota a lansat „Train your heart”, o platformă de training altfel: „Doresc să-i fac pe oameni să conștientizeze ce importanți sunt ei înșiși în propria viață”

Scriitorul Gabriel Bota a lansat o platformă inedită, numită „Train your heart” în cadrul căreia vor fi promovate o serie de cursuri altfel, „ciudat de normale și naturale”, fără „rețete prefabricate”, dar cu o abordare 100% originală.

„De ce această platformă? Pentru că nu cred în rețetele de „succes” pe care alte cursuri de pregătire profesională sau traninguri de soft skills le promovează pe piață. Mai mult, pentru că nu vreau decât să le arăt într-o oarecare măsura cursanților că dincolo de ceea ce fac trebuie să nu uite să trăiască și să se bucure de viață.  Cursurile au suport științific bine conturat și tot ce doresc este să-i fac pe oameni să conștientizeze ce importanți sunt ei înșiși în propria lor viață. Platforma va cuprinde mai multe cursuri, iar primul dintre ele va fi un curs de comunicare” a explicat pentru Transilvania Reporter, Gabriel Bota.

Gabriel Bota/ Foto: arhiva personală

Gabriel Bota/ Foto: arhiva personală

Fără soluții „miraculoase”

Astfel, primul curs, din seria „Train your heart” va fi „Ochiul drept al crocodilului. A vorbi înseamnă a trăi”, care va avea o durată de 10 ore. „Mi-am propus ca la acest curs să nu folosim rețete care să ne livreze soluții miraculoase în ceea ce privește comunicarea. Și asta pentru că în viață nu există alte rețete decât cele de medicamente și, mai mult decât atât, nu există nici soluții miraculoase. La acest curs, nu vom învăța să vorbim mai bine ci să conștientizăm ce suntem atunci când vorbim. La acest curs vom vorbi pur și simplu, pentru că a vorbi înseamnă a trăi! Nu vom folosi doar buzele și corzile vocale ci și inima, mâinile, picioarele, unghiile, sprâncenele, urechile, plămânii, venele și arterele, ochii adevărului, ochii trecutului și ochii științei, amintirile intacte și cele fabricate, pieptul, abdomenul, esofagul cel leneș, urletul și șoapta, conștiința și ființa. Nimic mai mult decât tot ce suntem și reprezentăm!”, explică poetul.

Temele care vor fi abordate sunt: Gândul nespus este ca și țânțarul din cameră, Poezia și bomboanele colorate / atenție și interes, Striptease comunicațional / întrebare vs. răspuns, Vânătorul ascuns în tufiș, Tehnici de autoconvingere / a convinge înseamnă a fi convins.

11427858_1617435011830775_1376109208410439690_o

„Va urma și un „altfel” de curs pentru oamenii care lucrează în vânzări: „Mărul lui Adam”, care se va ține efectiv într-o piață de legume! Le recomand oamenilor doar să testeze ce fain e să vezi că ceea ce ești e foarte ok”, a mai precizat Gabriel.

Trainingurile sunt deschise și se adresează tuturor celor care vor să adauge ceva pregătirii lor profesionale sau, pur și simplu, vieții lor. Cursurile vor fi axate pe comunicare, vânzări, management, inovație și creativitate.
[stextbox id=”custom”]

Gabriel Bota este un recunoscut scriitor român, având studii apărute în reviste de specialitate şi volume de poezii publicate din România până-n Mexic. Este un trainer cu experienţă ce a petrecut peste 800 de ore în sălile de curs, unde a instruit şi coordonat mulţi tineri antreprenori, aflaţi la început de drum.

Cu o pregătire profesională solidă în management, marketing și vânzări, experienţă formată în companii multinaționale precum OMV, Orange România sau Hyundai International, Gabriel Bota este unul dintre cei mai pregătiţi traineri din domeniu.

[/stextbox]

Data la care va avea loc primul curs va fi comunicată în curând. Mai multe detalii aici.

Distribuie:

Postaţi un comentariu