Schimbări la vârful Poliției județului Cluj

Bob Lucian, noul șef al Poliției Rutiere Cluj. Sursa: Digi24 Cluj Napoca

După schimbarea șefului IPJ Cluj în septembrie 2013, anul 2014 începe cu un val de schimbări la conducerea poliției județene clujene.
Conform unor surse din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, adjunctul șefului IPJ Cluj, comisarul Cristian-Dan Pintea a solicitat eliberarea din această funcție. Prin decizia șefului IPJ Cluj, comisarul Pintea a fost numit șef al Serviciului Arme, Explozibil și Substanțe Periculoase din cadrul inspectoratului județean.
Șeful Serviciului Arme, Explozibil și Substanțe Periculoase al IPJ Cluj, Lucian Traian Bob a fost numit, prin decizia chestorului Tudor Grindean, șef al Serviciului Rutieră al județului Cluj.
Reamintim că în octombrie 2013, comisarul Cristian-Dan Pintea a fost eliberat din funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj și a fost pus la dispoziţia Inspectoratului în vederea numirii într-o altă funcţie după ce IPJ Cluj a făcut obiectul unei anchete a inspectorilor Corpului de Control al Premierului în urma cazului agentului Sergiu Todea care şi-a dat demisia, motivând faptul că fusese umilit de comisarul Cristian Pintea. Agentul Sergiu Todea îl amendase pe comisarul Cristian Pintea, care îi era ierarhic superior, în trafic în urmă cu trei ani.

În decembrie 2013, Tribunalul Cluj a decis să suspende ordinul de punere la dispoziție emis de Inspectoratul General al Poliției Române, în cazul comisarului Cristian Pintea, prim adjunct al IPJ Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu