Scandalul privind transportul metropolitan a ajuns în biroul prefectului

Reprezentanţii Fany şi CTP Cluj-Napoca, precum şi primarul Comunei Baciu şi viceprimarul Comunei Floreşti s-au întâlnit la prefectură să discute despre transportul metropolitan în cele douăm comune. Întâlnirea a fost mediată de prefectul Gheorghe Vuşcan.

În cadrul întâlnirii, prefectul Judeţului Cluj a insistat asupra faptului că cei implicaţi trebuie să respecte legea şi în acelaşi timp şi conţa comunităţile pe care le deservesc. Vuşcan a precizat că va continua să se implice activ în medierea situaţiei create în privinţa asigurării transportului public în Floreşti şi Baciu, în sensul detensionării situaţiei existente, în folosul cetăţenilor celor două comunităţi importante, care trebuie să beneficieze de cele mai bune servicii la cele mai mici preţuri.

De asemenea, Gheorghe Vuşcan a menţionat că Instituţia Prefectului Judeţul Cluj va face uz dacă situaţia o va impune de toate pârghiile legale, inclusiv o acţiune în contencios administrativ pentru apărarea interesului public, prin respectarea legilor în vigoare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu