Romeo Couți rămâne șeful TVR Cluj

Romeo Couți conduce de 11 ani TVR Cluj

Ex-directorul TVR Cluj, Romeo Couți, a fost reconfirmat în  funcție în urma recentului concurs de proiecte manageriale derulat de televiziunea publică. Couți a avut un singur contracandidat, pe realizatorul de programe Alin Gelmăran. O a treia persoană interesată de ocuparea postului, Cristian Popa, fostul șef al știrilor TVR Cluj, nu a putut participa la concurs, deoarece acesta a fost deschis doar angajaților din televiziunea publică.

În urma concursului, care a constat dintr-un proiect de management și un interviu, Romeo Couți a fost desemnat pe postul de „coordonator cu atribuţii de Director Studioul TVR Cluj”, relatează Mediafax. Romeo Couți conduce studioul TVR Cluj din 2002.

În urma aceluiași concurs, Irina Radu ocupă funcţia de coordonator cu atribuţii de Director Programe, iar conducerea canalelor TVR este asigurată de către Gabriel Gherghescu – coordonator cu atribuţii de Director TVR 1, Liana Săndulescu – coordonator cu atribuţii de Director TVR 2, Beatrice Comănescu – coordonator cu atribuţii de Director TVR Internaţional, Răzvan Bucuroiu – coordonator cu atribuţii de Director TVR 3, Secretariat Studiouri Teritoriale.

Producătorii executivi ai canalelor TVR sunt Alina Amza – coordonator cu atribuţii de Producător Executiv TVR 1 şi Răzvan Nicolescu – coordonator cu atribuţii de Producător Executiv TVR 2.

Pentru celelalte studiouri teritoriale au fost desemnați câştigători Carmen Olaru – coordonator cu atribuţii de Director Studioul TVR Iaşi, Dietlinde Dinesz – coordonator cu atribuţii de Director Studioul TVR Timişoara, Anca Dindirică – coordonator cu atribuţii de Director Studioul TVR Craiova și Cristian Georgescu – coordonator cu atribuţii de Director Studioul TVR Târgu-Mureş.

Distribuie:

Postaţi un comentariu