QuartFest, un succes. Pentru trei zile, muzica de cameră s-a mutat în Parcul Central

Cea de-a doua ediție a evenimentului QuartFest, singurul festival din România dedicat cvartetelor de coarde, s-a desfășurat în Cluj-Napoca în perioada 28 – 30 august 2015.

Festivalul a reunit nouă cvartete din România, cunoscute atât la nivel național, cât și internațional. Pentru trei zile, muzica de cameră s-a mutat în Parcul Central din Cluj-Napoca cu participarea cvartetelor: Grazioso (Târgu-Mureș), Eufonia String (Cluj-Napoca), Vates Quartet (Cluj-Napoca), Arpeggione (București), Artes Quartet (Iași), Chromatic (București), Four Seasons (Cluj-Napoca), Napocensis (Cluj-Napoca) și Rua (Cluj-Napoca).

p3

Peste 1000 de melomani în fiecare seară, conform organizatorilor

Iubitorii de muzică din Cluj-Napoca au s-au bucurat în număr considerabil de acest eveniment, peste o mie de melomani participând în fiecare seară la concertele de muzică de cameră. Prin prisma locației festivalului într-un spațiu public, la eveniment au avut acces nu doar melomanii veniți în Parcul Central special pentru cele nouă cvartete, dar și oameni care nu ascultă în mod obișnuit muzică clasică.

p2

Evenimentul a fost organizat de către Asociația Teatrul Imposibil, la Casino – Centrul de Cultură Urbană.

Distribuie:

Postaţi un comentariu