Procent bun și totuși dezastru la Bacul de toamnă

Doar 25, 16 % este procentul de promovabilitatea la nivelul județului Cluj în cea de doua sesiune de bacalaureat, respectiv 433 de elevi.Majoritatea de abia au obținut media șase. 344 de candidați au obținut media între cinci și șase, unul singur a reușit să obțină media peste nouă. Niciun elev nu a avut media 10. Cei nemulțumiți pot depune contestații până la ora 16.00. Soluţionarea contestaţiilor este programată marţi şi miercuri, iar rezultatele finale vor fi făcute publice joi.

“Împreună cu rezultatele din sesiunea de vară, procentul pe Cluj depășește 80%, pentru generația 2013, care este un procent corect. Cu adevărat mulțumiți vom putea fi doar atunci când nu va fi nicimăcar un singur elev care să nu-ți fi luat bacul. Până atunci, însemnă că mai e ceva de făcut. Pe de altă parte, ca să fim corecți, rezultatele sunt mai bune decât cele de anul trecut. Vom continua ceea ce am început, felul cum au fost rezolvate treburile la nivelul județului Cluj este aproape de ceea ar trebui făcut” spune Valentin Cuibus, inspector general ISJ Cluj.

Clujul în Top 3

Județul Cluj se află pe locul II pe țară conform rezultatelor primei sesiuni de bac 2013, pe locul III la testele naționale, pe primul loc la examenul de titularizare șu pe locul II la examenul de definitivat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu