Primarul din Câmpia Turzii, cel mai bun primar de municipiu din regiunea Nord-Vest

Concursul Naţional de Proiecte din Administraţia Publică Locală „Cele bune să se-adune!”, ediţia 2013, a decernat titlul de “Cel mai bun primar din Regiunea Nord-Vest”  în cadrul galei „ Administraţia Publică Locală la Înălţime”  primarului municipiului Câmpia Turzii, Radu Hanga.

Gala ş-a desfăşurat în cadrul Forumului Administraţiei Româneşti, eveniment anual, la care sunt evidenţiaţi primarii români care s-au remarcat în anul în curs şi ca extensie din anii precedenţi, printr-o activitate cu rezultate deosebite şi impact major în tranformarea localităţilor pe care le reprezintă.

Revista Română de Administraţie Publică Locală a acordat premiile în baza urmăririi activităţii primarilor din România, a unei consultări prealabile a factorilor importanţi de decizie din administraţia şi din sfera publică românească. O condiţie importantă care a stat la baza criteriilor de selecţie, a fost de a fi un primar reales, primind astfel şi confirmarea din partea locuitorilor că omul care le reprezintă interesele o face cu demnitate, inteligenţă managerială şi cu succese care se traduc într-o calitate a vieţii mai bună pentru comunitate.

Scopul galei, a fost acela de a arăta că, în ciuda dificultăţilor cu care se confruntă administraţia locală sunt totuşi primari români care se zbat şi reuşesc să crească calitatea actului administrativ şi prin aceasta să facă cinste întregii administraţii româneşti.

La iniţiativa primarului Radu Hanga, municipiul Câmpia Turzii, a conceput, demarat şi implementat proiecte noi. Aceste proiecte, dezbătute public, sunt cosiderate exemple pozitive de abordare strategică a dezvoltării locale, având în vedere necesitatea unei construcţii „ de jos în sus” a planului de dezvoltare a României.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu