Prefectura Cluj: Nu sunt localităţi izolate sau drumuri închise din cauza zăpezii

Ninsorile din ultimele zile nu au pus probleme serioase autorităţilor din judeţ. În cadrul videoconferinţei de astăzi cu primul ministru Victor Ponta,   reprezentanţii prefecturii clujene au anunţat că în urma raportării avute de la toate structurile cu atribuţii în domeniu la nivelul judeţului nu există localităţi izolate, drumuri naţionale şi judeţene închise traficului şi nu sunt raportate incidente de orice natură care să aibă la bază condiţiile meteorologice.

Prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcana precizat că în cursul dimineţii au ajuns la destinaţie un număr de opt Unimog-uri cu freză şi două vole de mare capacitate aparţinând DRDP Cluj spre a deservi judeţele Buzău şi Brăila, în funcţie de nevoile din acele judeţe. De asemenea, DRDP Cluj are pregătite pentru a se deplasa la o eventuală solicitare în zonele afectate, o autofreză şi alte cinci încărcătoare de mare capacitate.

Din partea ISU Cluj în dimineaţa acestei zile a ajuns la Buzău o ambulanţă pentru victime multiple pentru a acţiona în sprijinul echipelor de intervenţie medicală din zonă.

“Instituţia Prefectului informează că toată structura operativă din cadrul Comandamentului judeţean pentru situaţii de urgenţă Cluj monitorizează evoluţia condiţiilor meteorologice, ţine legătura cu toate unităţile administrativ teritoriale ale judeţului şi este pregătită să intervină în măsura în care situaţia o va impune”, se mai arată în comunicatul instituţiei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu