Ponta aşteptat, vineri, la Cluj

UPDATE: Aeronava care îl transportă pe Victor Ponta aterizează la Cluj în aceste momente.

Premierul Victor Ponta este aşteptat să participe la inaugurarea Campusului Universitar Episcop Nicolae Ivan. Potrivit unor surse guvernamentale, Ponta a confirmat că va participa la festivitate, dacă ceaţa va permite zborul cu avionul de la Bucureşti la Cluj.

Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului inaugurează vineri Campusul Teologic „Nicolae Ivan” din Cluj-Napoca, situat pe strada Episcop Nicolae Ivan din cartierul Mărăşti.

La eveniment sunt aşteptaţi să participe reprezentanţi ai autoritătilor locale şi judeţene, oameni din lumea academică, decani ai Facultăţilor de Teologie din ţară. De la ora 9.00 va fi oficiată o slujbă de sfinţire a Paraclisului şi Sfinta Liturghie arhierească de către un sobor de preoţi, în frunte cu Mitropolitul Clujului, Andrei.

De la ora 12.00, în noua Aulă „Nicolae Ivan” va avea loc un moment festiv, în care vor fi luări de cuvânt din partea oficialităţilor, a invitaţilor, dar si a celor care au sprijinit finalizarea acestui proiect major al Arhiepiscopiei Clujului. Iar seara se va încheia printr-un moment de gală susţinut, de la ora 18.00, în Aula Facultăţii de către Grupul „Icoane” al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, dirijat de prof. univ. dr. Ioan Bocsa si de către Corul „Psalmodia Transylvanica”, dirijat de pr. prof. univ. dr. Vasile Stanciu, decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. ionescu says:

    PONTA vine la 12.40. Ne vedem acolo. Nu uitati ROSIILE!

Postaţi un comentariu