PNL iese la atac: „Primarul Boc recidivează în furtul de idei”

Anunţul făcut de primarul Emil Boc referitor la acordarea de gratuităţi pentru elevi la transportul în comun a stârnit reacţii vehemente din partea liberalilor clujeni. „Partidul Naţional Liberal mulţumeşte clujenilor pentru semnăturile acordate în încercarea de a-l forţa pe primarul Emil Boc să acorde gratuităţi elevilor pentru transportul în comun, în municipiul Cluj-Napoca.

Prin campania de strângere de semnături, pe care Partidul Naţional Liberal a desfăşurat-o în lunile octombrie-noiembrie, am reuşit împreună să impunem această facilitate pe care primarul Emil Boc a refuzat-o sistematic, dat fiind faptul că elevii nu votează şi nu pot fi contorizaţi în mod populist.

În faţa celor peste 10.000 de semnături strânse, d-nul Boc a fost obligat să cedeze şi să acorde gratuitatea pe transportul în comun necesară elevilor, singura categorie socială fără venituri.

Împreună, cetăţenii şi consilierii PNL, am reuşit să facem un prim pas spre normalitate.

În incercarea disperată de a-şi ascunde înfrângerea şi a-şi salva imaginea în faţa clujenilor, primarul Boc recidivează în furtul de idei aşa cum a obişnuit deja opinia publică, asumându-şi această iniţiativă a Partidului Naţional Liberal, bazată pe nevoile clujenilor, în cel mai populist şi mai demagogic mod cu putinţă” se arată în comunicatul de presă al liberalilor clujeni.

Distribuie:

Postaţi un comentariu