Petrecere în cer, în cadrul Day 15. Cum poți să te distrezi la „înălțime”?

În luna iulie, Day 15, vine în întâmpinarea clujenilor cu trei evenimente inedite: Nuntă în cer, Petrecere în cer și Atinge cerul. Evenimentele de sub cupola „Share The Sky” vor avea loc în perioada 18 – 19 iulie, cu 15 urcări în total în prima zi și 8 urcări duminică, 19 iulie 2015. Dinner in the Sky România va amenaja în Parcul Central „Simion Bărnuțiu” o platformă suspendată la 50 de metri înălțime.

Pe 18 iulie, Clujul va deveni primul oraș în care se vor oficia căsătorii civile în aer, la 50 de metri înălțime. Mai multe detalii aici.

Seara, va fi organizată o petrecere pentru o cauză nobilă. În timpul acestui eveniment vor avea loc șapte urcări, iar selecția celor care vor “petrece în cer”, alături de DJ, va fi realizată atât dintre participanții care vor veni pe platoul Centrului de cultură urbană Casino, cât și dintre cei care se vor înscrie anterior pe pagina evenimentului Day 15 iulie și vor veni la petrecere.

Toate aceste detalii, precum și cauza pentru care tinerii din echipa „Cluj 2015” încurajează donațiile în cadrul petrecerii, vor fi anunțate pe pagina de Facebook a proiectului Day 15 foarte curând, anunță organizatorii.

10 tineri vor „atinge cerul”, prin susținerea clujenilor

„Atinge cerul este un îndemn pe care ne dorim să îl adresăm împreună către 10 tineri clujeni merituoși, care au performanțe deosebite în activități extra-curiculare. Astfel, după nunta și petrecerea “din cer”, pe data de 19 iulie, clujeni, companii, locuitori ai orașului sau vizitatori, sunt invitați să ia parte la o masă gourmet într-un cadru cu totul inedit, la 50 de metri înălțime, pe platforma Dinner In The Sky Romania”, transmit organizatorii.

Pe data de 19 iulie vor fi organizate opt ridicări cu platforma “Dinner in the Sky”, contra cost.

 [stextbox id=”custom”]Cei interesați vor putea alege dintre trei tipuri de experiențe:

• Breakfast in the Sky: durată de 30 de minute (300 lei) // 2 urcări
• Lunch in the Sky: durată de 45 de minute (350 lei) // 2 urcări
• Dinner in the Sky: durată de o oră și acompaniementul muzical live al Alexandrei Violin (450 lei) // 4 urcări
[/stextbox]

O parte din veniturile astfel colectate va fi acordată de Federația SHARE Cluj-Napoca sub formă de burse, pentru 10 elevi și studenți. În acest sens se va organiza un concurs cu metodologie clară și o comisie de selecție formată din persoane din mediul preuniversitar, universitar și cel non-formal.

Înscrierile se pot face aici. 

Distribuie:

Postaţi un comentariu