Peste 7000 de studenți noi la UBB

După finalizarea primei sesiuni de admitere, Universitatea Babeş-Bolyai va avea pentru anul universitar 2013-2014, peste 7000 de studenți noi.

Conform unui comunicat de presă emis de biroul de comunicare al UBB, rata de confirmare a locurilor scoase la concurs a crescut cu 15 % faţă de anul trecut.

Astfel, după finalizarea primei sesiuni de admitere au rămas disponibile aproximativ 719 locuri bugetate. Pentru locurile neocupate va fi organizată o sesiune de admitere în perioada 9-20 septembrie 2013.

Toate locurile bugetate scoase la concurs la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Drept, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei au fost ocupate. De asemenea, nu au mai rămas locuri bugetate nici la următoarele specializări: informatică, comunicare şi relaţii publice, pubicitate, jurnalism, informatică economică, limba şi literatura engleză.

Un număr de 2.846 de candidați la nivel de masterat, din totalul de 3.404 care au confirmat, au ocupat un loc bugetar. Trei dintre facultăţile Universităţii Babeş-Bolyai vor organiza sesiunea de admitere abia în septembrie, acestea fiind Facultatea de Drept, Facultatea de Litere şi Facultatea de Teatru şi Televiziune.

Distribuie:

Postaţi un comentariu