Peste 30 la sută dintre managerii români sunt femei

România devine pas cu pas țara liderilor SHE. O analiză realizată de Organizația Internațională al Muncii (OIM) după ponderea femeilor care ocupă poziții de manager plasează România pe locul 53 din 126 de state, astfel în ţara noastră 31, 4% dintre manageri sunt femei.
“LiderulSHE (femeia lider) vine cu o abordare umană a proceselor, o mai mare înţelegere asupra nevoilor oamenilor. LiderulSHE este orientată către plăcerea călătoriei în drumul către succes, pe care o realizeză cu ajutorul inteligenţei emoţionale.”, asta crede Monica Soare, specialist în resurse umane, despre femeia lider. Monica Soare este speaker la ediţia din acest an a conferinţei The Woman.

Monica Soare - The Woman
Ea are o experienţă de peste 10 ani în domeniul HR&management în organizaţii multinaţionale şi a ocupat poziția de HR Manager în companii precum Ursus şi Merck Sharp & Dohme, unde a condus strategii de managementul schimbării, având o abordare de marketing asupra recrutării. Din 2011, Monica Soare este CEO la Artwin, o companie de consultanţă în resurse umane din Cluj, în continuă dezvoltare. În plus, Monica susţine că „lideriiSHE sunt liderii perfecţionişti, atenţi la detalii care creează punţi de legătură între mediul personal şi cel profesional.”

Alături de Monica Soare, în 6 martie la The Woman va mai fi prezentă şi Corina Dobre, om de televiziune. Ea este, în prezent, corespondent TVRi şi lucrează în TVR din 2003. În acel an, Corina Dobre a acceptat rolul de moderator al emisiunii “Conferinţa de presă”, pe TVR 1.

CORINA DOBRE - The Woman

Schimbarea cu adevărat importantă în carieră şi în ritmul cotidian survine odată cu prezentarea emisiunii matinale “Bună dimineaţa, România!”. Ulterior, a prezentat emisiuni informative cu teme electorale, dar şi o serie de emisiuni portret: “Oameni de presă” şi “Seniorii micului ecran”, difuzate pe TVR Cultural şi premiate de CRP şi APTR. Corina Dobre a prezentat şi reality show-ul de business “Arena Leilor”, difuzat pe TVR2, o fascinantă demonstraţie a modurilor în care o idee se poate transforma într-o afacere reală.

Participantele la The Woman o vor putea cunoaşte și pe Carmen Goldenberg. Cu o experienţă de peste 25 ani în domeniul Spa & Wellness în Romania şi Israel, Carmen Goldenberg este general manager al Elgo Care, companie care aduce în exclusivitate pe piaţa românească brandurile Yon-Ka Paris și Iyashi Dome.

Carmen Goldenberg-The Woman

Este dedicată creşterii standardului românesc în ceea ce priveşte conceptul de beauty si wellness pentru femei şi bărbaţi, folosind ca instrumente brandul franţuzesc de cosmetică profesională Yon-Ka Paris şi tehnologia japoneză cu raze infrarosii pentru detoxifiere, slăbire şi anti-ageing, Iyashi Dome.

Ediţia din acest an a evenimentului “The Woman”, singura conferință de women leadership din România, va avea loc în data de 6 martie 2015, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. „Atuuri și Dezavantaje ale Femeilor în Business”, „Anteprenoriat Feminin”, dar și „Strategii pentru Echilibrul Vieții de Business cu cea de Familie” sunt temele care vor fi abordate în cadrul dezbaterilor.

Alte femei de carieră care vor fi prezente la ediția din acest sunt Patrizia Paglieri (Doamna de la Masterchef), Ioana Filipescu (managing Director Filipescu Visa Financial Advisors), Cristina Chiriac (preşedintele Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor şi Ambasador al Antreprenoriatul Feminin), Raluca Kişescu (Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova), Doina Costache (Head of Branding în cadrul Google), Cornelia Nicolae (country manager al Stefanel), Alexandra Stoica (director executiv DAS Engineering) si Amalia Sterescu (Public Speaking School).

Pentru mai multe informații referitoare la înscrieri și program puteți accesa site-ul oficial al conferinței www.thewoman.ro și pagina de FB dedicată evenimentului https://www.facebook.com/TheWomanRo.

Distribuie:

Postaţi un comentariu