Peste 1200 de locuri bugetate disponibile la UBB pentru admiterea din toamnă

Intrarea principală UBB Cluj/ FOTO Dan Bodea

Un număr de 658 locuri bugetate şi 6.494 de locuri cu taxă, pentru programele de nivel licenţă, vor fi puse la dispoziţia celor care doresc să devină studenţi la zi ai Universităţii Babeş-Bolyai, în sesiunea de admitere din luna septembrie 2013. Alături de acestea, absolvenţii de liceu pot opta şi pentru unul dintre cele 2.073 de locuri la învăţământul la distanţă.
Cele mai multe locuri bugetate disponibile la nivel de licență vor fi la Facultatea de Istorie şi Filosofie – 100 de locuri bugetate, la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială – 94 de locuri fără taxă, respectiv la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, unde vor fi disponibile 67 de locuri bugetate.
În ceea ce priveşte programul de master, studenţii licenţiaţi pot opta pentru unul dintre cele 604 locuri bugetate, forma de învăţământ cu frecvenţă. Începând cu această sesiune de admitere, Universitatea Babeş-Bolyai scoate la concurs şi locuri pentru 15 noi programe de masterat.
Cea de-a doua sesiune de admitere la Universitatea Babeş-Bolyai are loc în perioada 9-20 septembrie 2013. Înscrierea candidaţilor, precum şi probele de concurs, afişarea rezultatelor, depunerea contestațiilor, confirmarea locurilor, fiind stabilite la nivelul fiecărei facultăţi din cadrul UBB.

Distribuie:

Postaţi un comentariu