Peste 10 programe de masterat la Facultatea de Studii Europene din cadrul UBB

Facultatea de Studii Europene din cadrul Universităţii Babeş Bolyai din Cluj-Napoca propune pentru anul universitar 2013-2014 peste 10 programe de masterat, printre care și o premieră în România, programul Evaluării Dezvoltării Regionale.

Proiectul a fost realizat cu ajutorul viitorilor angajatori, iar apoi a fost testat printr-un program pilot de studenţi. „Este vorba de acumularea acelor abilităţi care sunt necesare în actualele condiţii peste tot în România, pentru a implementa asistenţă financiară pentru dezvoltare pe obiectivul coeziunii pe care o asigură Uniunea Europeană”, a spus Lucian Jora, cadru didactic la Facultatea de Studii Europene.

Referitor la noul program de masterat din cadrul facultății, Evaluarea Dezvoltării Regionale, acesta are o taxă de studiu de 3.000 de lei pe an şi o durată de doi ani.

„ Absolvenţii de licenţă sunt într-o zonă din care ar trebui să aibă cariere de succes şi sunt convins că în România carierele de succes sunt disponibile într-o competiţie corectă, academică”, a declarat Nicolae Păun, decanul Facultăţii de Studii Europene.

Înscrierile pentru sesiunea din toamna aceasta la programele de masterat vor avea loc în perioada 2-9 septembrie. În 14 seprembrie, candidaţii vor susține examenele de admitere. În total, absolvenţii de facultate au la dispoziţie în jur de 200 de locuri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu