Patru proiecte dezbătute într-o ședință a Consiliului Judetean Cluj

Consiliul Județean Cluj organizează o ședință extraordinară a deliberativului judeţean, eveniment ce va avea loc luni, 5 august, începând cu ora 14.00, în Sala Mare de Şedinţe a Consiliului Judeţean Cluj.

Conform unui comunicat de presă emis de Consiliul Județean, în cadrul ședinței se vor discuta un număr de patru proiecte.

Primul dintre ele va fi un proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului Judeţului Cluj în Adunarea Generală a Acţionarilor Centrul Agro Transilvania Cluj, în vederea exercitării drepturilor de acţionar.

Aprobarea de către Consiliul Judeţean Cluj în calitate de acţionar unic la hotelul UNIVERS „T” , în vederea realizării unei baze sportive, ce vor fi încheiate între UNIVERS „T” şi Iulius Mall.

În ordinea de zi se va dezbate acordarea unui mandat special reprezentantului Judeţului Cluj în Adunarea Generală a Acţionarilor la Clujana, în vederea exercitării drepturilor de acţionar.

De asemenea, se va discuta despre modificarea hotărârii Consiliului Judeţean Cluj privind nominalizarea pe unităţi de cult aparţinând cultelor religioase recunoscute din România, a sumei de 800, 00 mii lei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu