UPDATE: Copil de 15 ani înecat la ștrandul Sun

UPDATE/Declarația tatălui copilului decedat: „Ce se întâmpla dacă vreun copil scapă de sub supravegherea părinților și ajunge aici? Nu e nimeni să vadă ce se întâmplă să îl salveze dacă o să cadă în apă? Vă rog din suflet să luați măsuri! Să aplice legea cum se cuvine cine are puterea în mână. Cei de la ștrand trebuie să aibă salvamari și oameni de pază. Atâta am avut de spus pentru că sunt operat de inimă și Dumnezeu mi-a dat puterea să mai vorbesc!”.

UPDATE: „Inspectoratul pentru Servicii de Urgență a fost solicitat la ștrandul „Sun” unde s-a constatat decesul unui minor, găsit de salvamari după ora închiderii. Echipajul SMURD a acționat cu echipaj de resuscitare avansată timp de peste 45 de minute, după care a fost predat Instiuului de Medicină Legală”, a declarat Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj


UPDATE: La ora 21.40 corpul a fost ridicat de Institutul de Medicină Legală. Conform unui apropiat al celui decedat, copilul a dispărut la ora 17.30, venind la ștrand împreună cu niște prieteni. Reprezentanții ștrandului spun că incidentul s-ar fi petecut după ora închiderii. Copilul venea din Dăbuleni și vindea pepeni împreună cu familia.


UPDATE: Echipajele de poliție au ajuns la fața locului, iar în urma acestui incident se deschide o anchetă.
Un copil cu vârsta de 15 ani a fost găsit decedat în incinta ștrandului „Sun”.
Cadavrul a fost descoperit în urmă cu două ore. Echipajele SMURD au încercat până în urmă cu 10 minute, la ora 21.10 să-l resusciteze pe copil


SMURD intrevine în aceste momente la ștrandul Sun, unde, potrivit primelor informații, o persoană este posibil să se fi înecat. Vom reveni.

Distribuie:

Postaţi un comentariu