Mix de artă în expoziţia ”Noi, mi, we, wir” de la Cluj

Vernisajul expoziţiei
Vernisajul expoziţiei

Şapte artişti expun lucrări de pictură, ceramică, artă decorativă şi fotografică în prima expoziţie organizată de asociaţia Transylvania Art la Bastionul Croitorilor, în cadrul festivalului TIMAFF.
Artiştii Emil Moritz, Doina Strici, Melinda Farkas, Judith Koncz-Munich, Andras Koncz-Munich, Tunde Vitz şi Florin Ghearasim fac parte din Uniunea Artiştilor Plastici şi sunt membri ai asociaţiei Transylvania Art.

Proiectul “Transilvania Art”s-a născut cu două luni în urmă, dintr-o idee a Inei şi a lui Ciprian Puşcaş, la nunta lor, în primăvara acestui an. “De la nuntă a pornit totul. Sala am vrut să o amenajăm pe teme marine. Căutam obiecte ceramice care să aducă, cumva, a Grecia. Printr-un prieten am ajuns la o artistă care face ceramică şi care are o colecţie pe tema Grecia. Le ţinea într-un garaj şi se plângea că nu le poate vinde”, spune Ciprian.

”Transylvania Art este o organizaţie înfiinţată de un grup mic de oameni cu dorinţe mari. Scopul este să protejăm, să promovăm, să punem în valoare operele membrilor asociaţiei, atât pe plan intern, cât şi internaţional. Orice artist este binevenit să se înscrie în această asociaţie”, spune Ina Puşcaş, director executiv.

Expoziţia ”Noi, mi, we, wir” este deschisă până joi, 10 octombrie, între orele 10.00 şi 20.00.

Postaţi un comentariu