Mai puțin de o săptămână până la concertul Eros Ramazzotti. Ultimele detalii înainte de show

Eros Ramazzotti
 Au mai rămas doar șase zile până la concertul pe care superstarul Eros Ramazzotti îl va susține la Cluj. Pregătirile pentru concertul de pe 24 septembrie de la Sala Polivalentă au intrat în linie dreaptă. Porțile se deschid la ora 18.00, iar spectacolul începe la ora 20.00. Trei categorii de bilete sunt deja epuizate, cele mai scumpe locuri puse în vânzare, dar și cele mai ieftine fiind vândute integral. 
 
Showul lui Eros Ramazzotti va dura aproape două ore – spectatorii se pot aștepta atât la piese noi, de pe ultimul album lansat, „Perfetto” precum „Il tempo non sente ragione”, „Alla fine del mondo”, „Sei un pensiero speciale”, dar și la hiturile care l-au făcut celebru.

În scurtul timp pe care-l va petrece la Cluj, Ramazzotti va fi cazat la un hotel de 5 stele. Staff-ul său de aproape 100 de persoane ajunge cu câteva zile înainte de concert, cu patru autocare de turneu și nouă camioane. Italienii își aduc propria firmă de catering – Eros călătorește cu bucătarii săi. Cu ingrediente locale, ei vor pregăti preparate tradiționale pentru întreaga echipă.

Organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp, pentru a evita eventualele aglomerări la porțile de acces. Din cauza sunetului extrem de puternic, nu este încurajată prezența copiilor, însă, dacă părinții aleg sa vină alături de cei mici, se recomandă folosirea căștilor, iar copiii au acces doar în baza unui bilet valid. Cei cu vârste până la 5 ani au acces gratuit. Pentru eficientizarea accesului la bar, băutura și mâncarea vor fi achiziționate pe bază de jetoane. 
 
În funcție de distanța față de scenă și de tipul locului (în picioare sau pe scaun), biletele rămase disponibile costă între 143 de lei și 385 lei. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.
Distribuie:

Postaţi un comentariu