Mai multe străzi din Cluj rămân joi fără gaz

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat joi pe mai multe străzi din municipiul Cluj Napoca, anunţă compania de gaz. Pentru cuplarea unor noi conducte şi branşamente la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, joi, 24 octombrie, începând cu ora 09.00, pe străzile: Mamaia, Dragalina (parţial), Octavian Goga (nr.1-20), Aleea Stadionului, Eremia Grigorescu (zona cuprinsă între Piaţa Horea, Cloşca si Crişan şi Tăietura Turcului), Ion Andreescu, C.A.Rosetti, George Enescu, Traian Grozăvescu, Milcov, Rarău şi Tăietura Turcului (nr.1-20).

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 20.00. “Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie”, se arată în comunicatul companiei de gaz.

Lucrările efectuate pe strada Eremia Grigorescu fac parte din proiectul de investiţii pe care E.ON Gaz Distribuţie îl are în derulare în Cluj Napoca, proiect prin care se urmăreşte etapizat, până în 2015, îmbunătăţirea parametrilor de funcţionare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale din municipiu, urmare a modernizării reţelei pe o lungime de circa 90 kilometri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu